Sunday 20 January 2008

fint väder

idag var det perfekt hund väder. minus ett par grader och lite sol. det betyder att köket är inte som en grusgrop :0) det märks att vi har en långhårig hund i huset.
dot, sid, lyn och tes var nere på stora fältet på e m. fåren var lite snabb i benen i början men det gick bra tycker jag. det blev ett försök att sticka hemmåt men det fanns hundar som klarade det också. vi började kl 12 och slutade vid 3 och det var glada ansikten när vi gick hem mot köket och maggans hemliga kaka med vispgrädde till.
lyn var laddad i början, förmodligen av att det var drag bort mot sågen där baggen finns, hon lugnade ner sig och gjorde en bra insats med fösning, flankning och korta hämt.
sid var också laddad första vändan, han ser läcker ut när han går mot djuren. dot är en liz kopia, hon kan mycket fina saker och matte kommer att har mycket kul i år.
jag körde tes, hon var på hugget när hon stod vid sidan om men när hon kliver ut på fältet är hon som en annan hund, lugn och sansad. körde samma som lyn, lite allt möjligt.
vi har planerat hur vi ska träna fram till sommaren och det finns hur många ställen som helst att träna på. jag ser fram emot att komma igång med träning hemifrån. hundarna är så klart världsbäst när vi är hemma och det är nyttigt att åka runt till olika ställen
imorgon är det stockholm som gäller.

4 comments:

Ewa said...

Hej! Det finns träningsmöjligheter här också om ni är intresserade av att komma.

Anonymous said...

Stockholm? Stannar ni till för en snabbträning här då?
Ann och Peggen

Anonymous said...

Reklammera Sue:-)) Min fina valp... Har tappat öronen.. Vi kan väl säga så här att hon har börjat tappa tänder också och nu har ena örat ramlat ner och ser ut som värsta hängöra:-))) Så nu får du tillbaks henne,, fast valla gör hon men örat påverkar en hel del haha,, hon hör så dåligt nu!!!Men dom blir lite imponerar ändå av att hon vallar som hon gör,, liten som hon är...
Kram Nina

Anonymous said...

Tack för idag, va roligt det är att ha kommit igång med träningen igen. Ylva o Sid....