Tuesday 13 November 2007

ingenting......

Det finns inte så mycket att skriva om. Det är samma väder som igår, snö och blåst och det är mycket oinspererande att gå ut och träna hund. Det har varit stora blöta flingor som tränger sig in i kläder och skor.
Jag fick brev ifrån sjukhus i Falun om min mage, 10 månaders väntetid!!!!!!!!!!! Jag hoppas att jag inte får tärmvred under tiden.
Jag har filmat valparna idag. Det är bara korta sekvenser men roligt ändå.

5 comments:

gail said...

om du inte har bredband försök inte ens att öppna. det tar tid!

Anonymous said...

Haha va söt han är :)
/Erika

Cathy said...

Mycket lik Roscoe när han var liten faktiskt. Man blir väldigt sugen på valp igen när man ser dina fina valpar. Jet är ju min favvo med den vita "gräddnosen" :-)

10 mån väntetid till sjukhus! Vad är det med din mage då, inget alltför allvarligt hoppas jag.
Vi var till Chrille och Marianne och hämtade hem hundarna igen efter vår England/Tysklandsresa. De var glada när vi kom, men hade haft det toppen. Witchy hade smilit in sig hos Nalle och till och med fått komma in och ligga på hans säng:-) Roscoe och Dojji hade suttit i trappen och tittat ut genom fönstret mycket. De är ett rigtigt radarpar - mycket lika till utseende och listighet.

Ha det gott, vi har inte nån snö kvar här nu. I Munchen var det rätt mycket när vi åkte. Och, det är inte rökfritt i Tyskland, vilken chock alltså.

kram Cathy

Mona said...

Vilken jättesöt valp. Dina hundar är otroligt fina i alla åldrar. Hade jag så där söta valpar skulle jag bara sitta och titta på dem hela dagarna.

Anonymous said...

Nu börjar jag bli valpsjuk. Men det är bara för att jag vet att jag inte får behålla någon av mina egna. Har så hoppats att någon valpköpare skulle hoppa av haha, fast jag tycker ju om dom så!! Nå jag får ju hämta hem en ny tjej, ska bli så roligt att prova något nytt som man inte kan så bra!
Sina egna kännar man igen så mycket i!
Blir ändring om dag, kommer troligen torsdag, men jag ringer någon dag!